{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 25 Aug 2017
今次條題「Bra圓瘦腿」係食「花拳秀腿」嘅字,好老實講我真係亂寫,我根本就唔知呢個女仔個Bra係圓係方定根本就冇戴,因為我自從睇到佢對腳之後,我嘅視線就冇辦法離開啦!


呢個擁有一對超長、超美腿嘅女仔叫Candice,中文名叫蔡譯心,之前係台灣雲林科技大學嘅學生,2013年畢業時就因為一張於畢業袍中露出白滑長腿嘅照片而為人熟識,甚至連日本網民都有討論。事實上身高173cm、其中110cm都係腳嘅Candice擁有非常好嘅比例,長腿又白又滑之餘,屁股亦係嬌小而豐翹,絕對係令人垂涎「慾」滴嘅好身材!


目前Candice就係一名兼職模特兒,主要都係接不同嘅外拍同Show Girl為主。而如果你能夠將視線抽離佢對腳,你會發現佢嘅相貌同上圍都係可圈可點,所以真係唔敢想像佢男朋友嘅一日會點樣過——都唔知會唔會一日都過唔到就力竭而亡……
Candice on Facebook
想識佢呢應該就冇咩可能架啦,但好在佢都鍾意玩Instagram,大家想知現代公主點生活就可以J住黎睇啦!
girls
真正皇室血統 卜卜脆的Talita公主
18 Sep 2017
啲片都好正呀!
girls
夏日熱辣辣 Lauren Summer
16 Sep 2017