{ SKIP }
今次嘅題目就係︰「假如以下4個囡囡姣媾你,你會揀邊個?」例牌呢啲票選都會引起網民熱話,而呢4條囡囡又各有特色,真係可以拗餐飽!
雖然話就話人與人之間嘅相處係非常之感性,但其實科學理據一樣可以套用喺兩性關係上,以下就有多個經由科學研究認證所得嘅媾女加分方法!
假如有朝一日,你哋要同岳父岳母住,又接受到以下幾多情況呢?玩完呢個測試,可能你哋就會明白點解老婆會咁唔想同奶奶一齊住。
日本就有網站做過調查,訪問500位以上上司,睇下佢哋認為點嘅遲到原因(藉口)最吹你唔漲要迫住接受,當中呢三個原因,算係最容易令人信服。
橋本環奈喺雜誌《ar》嘅妝容打扮都同以往完全唔同,頭髮微濕嘅造型加上清淡嘅自然妝,真係多咗幾分女人味,唔講都應唔出原來係橋本環奈!
女人心目中嘅「完美男人」,又要溫柔得嚟強勢;又要大男人得黎聽話;又要口甜舌滑得嚟有安全感,完全係由根本開始自相矛盾,醒下啦!!呢個世界冇咁矛盾嘅人類架! ...
自從「千年一遇」嘅環奈BB出道之後,每次亮相網民都會好似找錯處咁,毫不留情地搵天使嘅弱點,次嘅攻擊位置就係環奈嘅手臀同五五比身形。
結衣BB都有講過︰「可愛是最強的形容詞」、「在可愛面前無條件投降」,萌萌同細妹扮嘅流克同L實在太可愛,唔單只令到台灣嘅網民投晒降,仲過埋大海擊倒埋日本網民! ...
話就話太溫柔都可能變成缺點,但假如呢個特點係你嘅本性,千祈唔好放棄,溫柔都有溫柔嘅魅力,總會有識得欣賞你嘅人出現。
假如我哋將自己嘅生活建基於別人嘅惡言當中,未免太可憐,面對他人嘅言語攻擊,應該點做先係最好?
平時見其他人放閃,離不開攬攬錫錫整心心呢啲肉麻嘢,以放閃嚟講,如果唔想同人撞款,不妨學下呢對情侶咁,影返輯不一樣嘅放閃相!