{ SKIP }

POSTED ON 10 Jan 2018
即係如果你在紅隧口塞車塞了半小時,抬頭一望,嘩,森林嚟嘅?會否即時好放鬆?前面部泥頭車都變大笨象,見到車龍就好似去肯亞睇動物大遷徙?如果你覺得work,這個Harman於CES公開的MoodRoof,好適合你。到時泊室內都可以睇到漫天星空。
講真,現在新車的氣氛燈,開咗真係唔覺太有氣氛,不過如果可以令巨型天幕車頂變成這個QLED MoodRoof,再配合Moodscape娛樂套件,影像加上音樂,的確可以令人好放鬆,就算行車時,專心的駕駛者應該都可以輕輕感受到。將天幕變成大屏幕,如果可以播片或打機,都幾好玩。
美國加州嘅US Specialty Vehicles,有一部以Ford F450為基礎改裝的Rhino GX,長19呎,高7呎,闊8呎,重5噸,軍車外形,超粗獷超有型!不過最近USSV就推出一部Executive特別版,內裏分隔的後座只有兩座位,還有40吋大 ...
autonews
【鐵漢柔情】特別版美國特種部隊車 內在超豪40吋電視
21 Jan 2018
之前看了另一歐洲品牌,今次輪到福士Volkswagen,全球交車量又再創新高,623萬部!近一點貼地一點,香港及澳門呢,2017年有三個車款最好賣,好易估。
autonews
【福士成績表】2017年全球交車量創新高 香港最好賣邊3款?
20 Jan 2018