{ SKIP }
文:MenClub 艾力克  
POSTED ON 23 Jun 2022

早前同大家報導過,Marvel Studios即將重啟經典科幻電影《Blade(刀鋒戰士/幽靈刺客)》,並搵嚟《Green Book(綠簿旅友)》金獎影帝Mahershala Ali擔任主角。不過,Wesley Snipes日前就話有意回歸演出,唔知Marvel會唔會考慮一下呢?若然成事,相信唔少影迷會為咗睇Wesley Snipes而買飛入場。

正為圖像小說《The Exiled》宣傳嘅Wesley Snipes日前接受外媒《ComicBook.com》訪問,分享到有關回歸《Blade》嘅睇法:「只要我身體健康,保持好身材,我就可以繼續演落去,但未來會唔會有咁嘅機會,我都冇辦法預測,我都唔知。照我嚟睇,如果會發生嘅就一早發生咗,不過凡事都有可能嘅(Never say never)。」另外,佢亦提到Marvel到目前爲止都冇聯絡過佢。

Mahershala Ali將擔任新版《Blade》主角。(概念圖截自:reddit

雖然Wesley Snipes能否回歸仍然係未知之數,但對Fans嚟講絕對係好消息同值得期待,成唔成到事就要睇Marvel點決定。

資料來源:screenrant

目前就讀以色列Shenkar學院嘅時裝設計學生Tal Maslavi,最近喺Instagram分享咗款幾可亂真嘅「蛋糕皮鞋」...
hobby
【創意】時裝設計系學生製作「蛋糕皮鞋」幾可亂真
29 Jun 2022
【職業考生?】廣東狀元全炫宇連續三年考入北大獎學金穩賺200萬高考為賺錢定升學? 中國地大物博神奇的事每日發生,內地高考成為和國家長最關注的舞台,廣東省茂名化州市青島實驗學校一位考生全炫宇以694分成為 ...
hobby
【職業考生?】廣東狀元全炫宇連續三年考入北大獎學金穩賺200萬高考為賺錢定升學?
29 Jun 2022