{ SKIP }
文:MenClub 波特先生  圖:互聯網
POSTED ON 15 Apr 2019

賓菲加19歲天才前鋒菲歷斯(Joao Felix),較早前喺歐霸盃面對法蘭克福個人交出3入球1助攻,帶領球隊首回合主場以4:2擊敗對手,晉級賽事4強在望。而就喺呢場比賽後菲歷斯可以話一鳴驚人,唔少球隊已經對佢虎視眈眈,甚至有傳祖雲達斯願意以出價1.2億歐元支付其違約金。

而除左身價水漲船高之外,菲歷斯身邊應該會越黎越多「著數」,不過對於佢黎講卻可能係煩惱。

菲歷斯接受訪問時透露:「成功為我帶來唔少野,其中包括女孩。喺社交平台,有唔少女孩都給我發相片,其中包括裸照。不過目前嘅我並唔唔需要女朋友,我仍然好年輕,一切都仲有好多時間。」

明顯如今嘅菲歷斯非常專注於自己嘅足球事業上,因為佢堅信自己接下來會繼續可以取得成功,到時點會怕無女孩埋身。相反如果而家就分心,好容易影響自己嘅未來,佢嘅心態都真係幾成熟。

【中國故事】公安局以AI人臉識別系統尋回18年前失蹤被拐嬰兒 今日分享一單內地AI尋親的喜訊,大家唔好鬧住,中國內地的人臉識別系統可能係世界上最強大的監察系統,用係好的方面,可以「造」就好多感人肺腑的故 ...
hobby
【中國故事】公安局以AI人臉識別系統尋回18年前失蹤被拐嬰兒 ... ... ...
23 Jul 2019
《KOF》係繼《街霸》後嘅另一陪住大成長嘅格鬥遊戲,就類似依家《Avenger》咁,集結咗SNK旗下格鬥遊戲嘅唔同角色,舉行一個世界性嘅隊制格鬥比賽。早年更打進手提遊戲市場,推出哩隻《The King of Fighter ALL STAR ...
hobby
自己都惡搞,KOF 經典角色變咗女人
23 Jul 2019