{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 29 Sep 2022

大家有Follow下啲香港IG靚女,都知依家係人都會Post下泳衣照、性感照呃Like,你或者會想像,喺寫真風氣更盛行嘅日本,女藝人喺社交媒體出下性感相係平常嘅事,但對於今晚要介紹嘅呢位「森みはる」就唔係啦!因為大家只可以於寫真集見到佢嘅性感相,而佢黎緊就終於出第二本寫真啦!

森みはる係日本女子偶像團體「26時のマスカレイド (26時的假面舞會)」成員之一,擁有甜美面蛋嘅佢雖然已經26歲,但平時著衫就非常保守,你去佢個IG望下就知佢平時啲衫連膊頭都見唔到。但其實勤力做瑜伽嘅佢擁有一副非常緊緻、毫無贅肉嘅絕妙身材,再加上一對充滿靈性嘅貓眼,一影寫真就綻放性感魅力。

而唯一能夠見到佢啲性感相嘅機會,就係佢準備出個人寫真嘅時候啦!黎緊佢就會繈兩年前推出首本寫真《24》之後,推出第二本個人寫真集,時隔兩年大家先可以睇清佢嘅身材。正所謂物以罕為貴,大家要把握機會呀!

IG:miharu_mori

近年潮流興「Y2K」(當我都拎黎講嘅時候,個潮流好可能就黎過),大家應該都見到唔少依家十八廿二嘅少女、著住我哋十八廿二時候風格嘅衫粗略地講,即係「MK妹」!但「MK妹」其實不限於打扮,其實仲描述緊當年某部份 ...
girls
【深夜】日本王道MK妹!人生進程超快嘅「小田愛実」
17 Apr 2024
清明已過,立夏將至,換言之各位男士喜聞樂見嘅夏天終於要黎啦!而你話夏天有咩好睇得過一個充滿活力,笑得又鬼咁燦爛嘅美女喺你面前揮灑汗水呢?所以今晚就同大家介紹呢位日本新人演員「田畑志真」! ...
girls
【深夜】陽光燦爛騎術了得 日本新人演員「田畑志真」
15 Apr 2024