{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 02 Aug 2022

記得曾經聽過人講,亞洲男人會鍾意女仔皮膚白,係因為西方人皮膚白,「西方人=好嘢」,所以「皮膚白嘅女仔=靚」。我唔知呢句嘢背後有冇咩科學根據,但憑個人經驗而言,我就認為大家鍾意皮膚白,係唔關個女仔「西唔西 (方人)」事,你睇呢位「紫月なな」就會明啦。(頭盔:我冇話皮膚黑就唔靚呀下) 

紫月なな嘅Twitter目前唔夠2萬人Follow、IG更只得二千幾,話佢係名不經傳都絕不為過。但冇咩人識,唔代表佢冇嘢值得大家欣賞,而要數紫月なな嘅最大賣點,大概就係佢白到反哂光而且非常薄嘅皮膚,無論大脾定心口嘅青筋都清晰可見,堪稱「皮薄餡靚」。本來一頭長髮嘅佢,近來就剪咗個青爽短髮,可愛度亦有所提升,某啲角度仲有些少似「椎名そら」——你唔知邊個黎?咁你一陣就要好好Search下啦。

圖片:shizuki_7chan on IG

講起韓國DJ,大家通常都會第一時間諗起大名鼎鼎嘅DJ Soda,但如果你要我形容,我就會話DJ Soda個樣係會令人聯想起「夜晚」(呢句嘢大家自己理解啦下)。若然你話你鍾意啲充滿陽光感、甚至可以稱為「清純」嘅韓國DJ,咁 ...
girls
【深夜】陽光系韓國DJ 台上台下同樣殺食「DJNari」
05 Aug 2022
相信講起「伊織もえ」,應該都冇咩人係唔識。號稱「世界最強大Cosplayer」嘅佢,於Twitter上有超過110萬追蹤、IG上亦有超過90萬Followers,又不時登上各大雜誌封面、拍攝寫真,同時又會定期打機直播,甚至跨界去演出 ...
girls
【深夜】人氣Coser 伊織もえ的最新性感照
04 Aug 2022