{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 27 Jan 2018
一代日本漫畫名作《監獄學園》喺上年年尾就啱啱完咗,留低嘅除咗無數瘋狂情節,仲有理事長嘅名言「喜歡屁股的都不是壞人」。咁今日大家就黎做下好人啦!

今年26歲嘅朝比奈祐未於2014年出道,本身想做一個演員,但初期發展不順而轉型為水著偶像。興趣係動漫嘅「祐未」喺大學期間就已經相當大膽,喺同同學合作拍攝嘅(正經)電影中有全裸演出,而且完全親身上陣,不過最後因為尺度問題而收歛。後來成為水著偶像後亦慢慢減少露出,去到第三隻寫真DVD個封面裝返衫反而大受好評,都可謂奇事一則。不過話就話減少,其實祐未嘅作品依然相當性感。尤其佢個Pat Pat更加係極其誘人,就連日本著名少年雜誌《週刊Playboy》都將其選為「關東 張出横綱」(你當係第二啦)!

祐未亦明顯知道自己個Pat Pat係好嘢,所以佢Twitter上好多工作照都係以Pat Pat為主,如果你嘅喜好同理事長一樣,咁你應該會睇得好開心啦!
yumiasahina129 on Twitter
唔怪得巴西電競發展得咁蓬.勃!
girls
巴西火辣電競主持 Nyvi Estephan
19 Nov 2018
有得揀,每個男人都希望可以左擁右抱,而你話有啲咩比起能夠同時得到一對姊妹花嘅垂青更令人興奮?就係得到一對又靚又吸引嘅姊妹花垂青嗱日本近日就冒起咗一對符合以上條件嘅姊妹啦! エリカ(Er ...
girls
日本最新姊妹丼 Erika、Marina!
17 Nov 2018