{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 03 Feb 2018
唔理你喜歡唔喜歡、接受唔接受,紋身的確已經由壞孩子的標記,變身一種永久存在身上嘅裝飾。而紋身師亦唔再限於大家印象中嘅粗獷大叔,更有貌美動人嘅漂亮女生。上年我哋就訪問過香港年輕美女紋身師Evelyn On,近日韓國亦有一位靚到絕嘅美女紋身師「Ranji」。

Ranji係一名紋身師,憑佢Instagram上嘅相黎睇,佢畫嘅圖頗有中國水墨畫嘅感覺。而佢自己幫人紋身之外,自己身上亦有唔少紋身,其中喺背部下方直達雙股之間嘅一朵紅薔薇更是嬌艷燦爛。除咗背脊,Ranji拎返個正面返黎更加係唔輸蝕比一眾韓國女團偶像,佢亦係一位Freelance模特兒,近期仲登上過韓國版《Playboy》,雖然三點不露,但依然撩動人心呀!

最難得嘅著返正常衫嘅Ranji其實係一個氣質頗為清純嘅小女生,但除下外衣又有一身美麗圖案,個感覺就好似打開個禮盒搵到一隻性感小野貓咁!睇黎都要去韓國紋個身先得啦。
meranjii on Instagram
唔怪得巴西電競發展得咁蓬.勃!
girls
巴西火辣電競主持 Nyvi Estephan
19 Nov 2018
有得揀,每個男人都希望可以左擁右抱,而你話有啲咩比起能夠同時得到一對姊妹花嘅垂青更令人興奮?就係得到一對又靚又吸引嘅姊妹花垂青嗱日本近日就冒起咗一對符合以上條件嘅姊妹啦! エリカ(Er ...
girls
日本最新姊妹丼 Erika、Marina!
17 Nov 2018