{ SKIP }
文:MenClub Kay Pang
POSTED ON 11 Jun 2019

自Kim Jones入主Dior擔任男裝創作總監後,因先後與KAWS及空山基聯名推出系列,繼「Hedi Slimane時代」後再度成為最備受注目的高級時裝品牌,同時Kim Jones亦招納AMBUSH設計師Yoon Ahn及ALYX的Matthew M. Williams,加入Dior配飾部門,令配件系列亦成為Dior Men的重點項目!

而近日Yoon Ahn就於個人IG上率先曝光2019春夏的全新配件,一款再次與KAWS攜手合作的手提香水套,設計上以去季Dior Men巴黎時裝週上亮相的巨型擺設如出一徹,香水套以金屬質料製作,並配以極佳手感的皮繩。不過該配件暫時還未公佈正式發售日及定價,值得期待!
有關 Daybreak 的每一步,都在 Nike 的掌握之中。
style
【拂曉襲來】Nike 即將復刻推出 Daybreak 復古鞋款
17 Jun 2019
好多年輕人都鍾意著得與別不同,所以會特別鍾意各大潮流名牌,但隨住年紀慢慢長大,通常都會越著越樸素、然後由樸素變求其、求其變核突,到真係七老八十你唔好話搵個潮人,搵個著得整整齊齊嘅阿伯都可能好難得。但日 ...
style
拎孫仔啲衫著 84歲老伯化身潮流Icon
17 Jun 2019