{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 27 Jul 2022

你知道點解有啲女仔明明數字上唔高,甚至可以話係嬌小,但睇落去就好似好高咁嗎?其實最主要係因為對腳嘅比例問題,如果腳 (腰以下) 估身高嘅大部份,咁睇落去就會更加高;如果佢本身就已經唔矮,而個身形比例又好,咁個效果就會更加誇張。好似今晚要介紹呢位「早川みゆき」就係好例子啦!

現年25、身高170cm歲嘅早川みゆき於2019年參加「Miss FLASH 2020」選拔,從敗者組復活進入最終名單,因而打響名堂進入寫真界。2020年開始推出寫真DVD,今年更開始於SUPER GT比賽中搶任賽車女郎,並參加日本Race Queen大賞嘅新人部門獎,日前成為三位受賞者之一。需知道要成為賽車女郎嘅必備條件,就係有對又長又直嘅美腿,早川みゆき可以拎埋獎就證明號稱「身體主要係對腳」嘅佢唔嘢少啦。

但值得一提嘅係,早川みゆき曾經喺一個訪問中透露,雖然佢對腳又細到大都係咁長咁直咁靚,但佢一直覺得自己太肥,甚至曾經試過節食、去美容院希望可以瘦腳,但結果都係冇用。不過自從佢進入寫真界後,對肥瘦適中嘅腳就不停被人讚,先令佢對自己對腳改觀,更明白到原來水著寫真唔淨係關個胸事——畢竟一睇就知早川みゆき啲營養係去哂對腳到。

圖片:miyuki_hykw on IG

講起韓國DJ,大家通常都會第一時間諗起大名鼎鼎嘅DJ Soda,但如果你要我形容,我就會話DJ Soda個樣係會令人聯想起「夜晚」(呢句嘢大家自己理解啦下)。若然你話你鍾意啲充滿陽光感、甚至可以稱為「清純」嘅韓國DJ,咁 ...
girls
【深夜】陽光系韓國DJ 台上台下同樣殺食「DJNari」
05 Aug 2022
相信講起「伊織もえ」,應該都冇咩人係唔識。號稱「世界最強大Cosplayer」嘅佢,於Twitter上有超過110萬追蹤、IG上亦有超過90萬Followers,又不時登上各大雜誌封面、拍攝寫真,同時又會定期打機直播,甚至跨界去演出 ...
girls
【深夜】人氣Coser 伊織もえ的最新性感照
04 Aug 2022