{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 12 Feb 2020

黃子華喺某個棟篤笑中曾經直認,喺香港呢個地方,佢最鍾意嘅就係「豪放女」——有豪宅放嘅女。嗱我咁大個人都未識過「有豪宅放嘅女」,所以唔知「豪放女」究竟有咩咁吸引,直到我見到呢個「Amber Fields」,我就開始有啲明啦!

呢位Amber Fields今年25歲,來自佛羅里達嘅佢由20歲開始就做Model,曾贏過地方選美比賽,憑肉感身材以及性感靚相喺IG上吸引到將近70萬個Followers。有趣嘅係佢IG上亦指自己係一個「房地產投資者」,睇IG Story就似乎係做啲翻新舊屋嘅生意,所以似乎唔單止佢本人個身上面有前後騎樓,佢身家可能都有幾棟樓,萬一你識到佢就真係可以一手揸住幾棟樓啦!係咪好吸引呢?

missamberfields on Instagram

於Coser圈中,唔係話你樣靚身材正就一定多人鍾意,靚得黎你都要Cos得出角色嘅神粹先算係一成功,而如果你兩樣嘢都做得出色,你就可以好似以下呢位「Shirogane_Sama」咁,成為一個有近60萬Followers嘅紅人! Tif ...
girls
【美女】繩縛Tifa太誘人 俄羅斯Coser「Shirogane_Sama」
24 Nov 2020
現年49歲的酒井法子自從2009年與前夫高相祐一因涉毒被捕後一直沉寂,直到近年積極打入大中華市場開拓客群先見起色,而其主要收入就來自各種晚宴表演,Fans付費參加嘅生日派對,以及年尾嘅公司晚會等。但近日又再有消 ...
girls
【日本】傳肺炎影響生計 酒井法子或收一億拍全裸寫真
13 Nov 2020