{ SKIP }
文:米  圖:互聯網
POSTED ON 14 Mar 2019

眾所周知,又靚又可愛嘅有村架純一直有個水著女優家姐有村藍里(前藝名:新井ゆうこ),雖然大家都係同一個阿媽生嘅,但兩姊妹顏值實在相差太遠,唔少人都成日拎佢兩姊妹嚟比較,結論基本上都離不開︰「細妹靚過家姐好多!」甚至有人仲笑家姐有村藍里個樣十足進擊的巨人咁,試問邊個女仔可以抵受得住咁嘅抨擊丫……為咗重拾自信,佢決定去整容,仲畀日本節目貼身採訪佢嘅整容經歷,為咗靚,家姐今次真係豁~豁出去!

其實有村藍里一直都對自己嘅嘴相當自卑,之前更進行過牙齦切除手術,不過手術完畢後,個嘴都仲係唔靚。所以佢最近決定接受整形手術,重建嘴部周邊輪廓,並請來日本節目「ザ・ノンフィクション」貼身採訪自己術前術後嘅情況。

可以睇得出,整完個嘴嘅有村藍里,真係靚咗好多!而且整完嘴之後嘅有村藍里,仲多咗兩分有村架純嘅感覺!呢一個全新嘅有村藍里,巴打又buy唔buy先?

在這個五光十色的花花現代之中有著無窮的選擇,為免成為過時的人,所以大家都習慣追快追新追效率,卻忘記了有些事物是需要時間累積、醞釀,例如手工藝。老實說若論效率、成本等等可以化為數字的準則,手工藝絕對不是 ...
watchesandwine
匠心獨「醞」The Balvenie五感享受
22 Mar 2019
甜過支可樂呀!
girls
日韓緊密合作! 混血美女「やっちん」
22 Mar 2019
一舉兩得呀!
girls
你講波我睇波 美國主播「Taylor Mathis」
21 Mar 2019