{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 02 Feb 2018
香港目前就係(名義上嘅)冬天,應該就冇咩人會去玩水上活動,但相反南半球各國就正值盛夏,最啱就係去沙灘玩。但由於文青係唔識游水嘅關係(OK,我知我廢),所以由細到大我都只能夠睇住人玩水上活動,尤其見到啲人滑浪真係好有型——如果係睇Ellie-Jean Coffey滑浪,就直頭係賞心悅目添。

Ellie-Jean Coffey(@elliejeancoffey)分享的貼文 張貼

Ellie-Jean係澳洲一名23歲嘅職業滑浪運動員,八歲開始滑浪嘅佢仲曾經擠身世界滑浪聯盟(World Surf League)嘅Qualifying Series頭十名,絕對係實力份子。除咗滑浪唔嘢小之外,Ellie-Jean嘅身材亦非常唔嘢小,佢擁有非常豐滿性感嘅上圍,豐滿到你真心會想去幫佢手扶住。考慮到滑浪選手要經常弓起條腰,我諗佢背肌一定要好強勁先可以保持平衡。

或者就係因為咁,所以近年佢就踏上模特兒之路,Instagram上亦已經有90萬Fans——係囉,模特兒嘅工作大多都係瞓喺到,對條腰冇咁傷嘛!
elliejeancoffey on Instagram
唔怪得巴西電競發展得咁蓬.勃!
girls
巴西火辣電競主持 Nyvi Estephan
19 Nov 2018
有得揀,每個男人都希望可以左擁右抱,而你話有啲咩比起能夠同時得到一對姊妹花嘅垂青更令人興奮?就係得到一對又靚又吸引嘅姊妹花垂青嗱日本近日就冒起咗一對符合以上條件嘅姊妹啦! エリカ(Er ...
girls
日本最新姊妹丼 Erika、Marina!
17 Nov 2018