{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 11 Jan 2018
大學,正是少年們初熟之時,亦是女生青春盛放的光陰,好多女仔都會把握呢個機會,尋找不同舞台展現自己最美麗嘅一面。而如果你有Elsie Hewitt呢副惹火身材,又係來自開放嘅美國,你就好可能尋找到一個叫《Playboy》嘅舞台,留下與別不同、令人血管擴張的足跡——即係以下呢啲。

Elsie Hewitt今年21歲,早於2013年佢就以MV出道成為模特兒,但要數佢至今最出名嘅「作品」,就應該係上年登上《Playboy》拍下極為吸引嘅全裸寫真,更成為其7月份嘅「玩伴」(Playmate)。雖然Elsie嘅樣貌就唔係非常出類拔粹,但其豐富柔軟嘅上圍加上恰到好處嘅纖腰就足以令所以有男人都為之一震,令其成為上年急速冒起嘅性感象徵,唔單止喺Instagram吸引到接近43萬Followers,更被稱為「最美大學生」!

成名後嘅Elsie吸引唔少男士追求,而成功嘅一位就係43歲嘅美國演員兼製作人Ryan Phillipe。不過兩人嘅關係只係維持咗短短四個月就玩完,Elsie事後更控告Ryan喺佢想拎返自己嘅物品時襲擊佢,要求100萬美金賠償。而男方則全數否認,仲指係女方想騙取賠償添。事件到今日都未有定案。

究竟係因為男方唔識憐香惜玉,定係女方利用弱勢形象搵著數,一切都要等到水落石出先有定案。但如果我女朋友係Elsie,每晚都唔止畀「100萬」佢啦。
elsie on Instagram
真係冇估到影都可以咁好睇!
girls
巨大陰影 Lara McWhorter
10 Dec 2018
又係時間照顧下一班美腿愛好者!
girls
長腿媽媽你好嗎?台灣人妻「Joanna」
07 Dec 2018