{ SKIP }
文:MenClub Mean娜  圖:互聯網
POSTED ON 17 Jan 2018
橋本環奈憑一張奇蹟美照被評為「千年一遇美少女」,不過最近日媒しらべぇ就進行咗個網路調查,睇下網民覺得橋本環奈係屬於「美人」定係「可愛」,結果真係估唔到!竟然大部分人都認為「千年一遇美少女」唔算靚女,只不過係卡哇依呢?!

根據投票結果,有21.1%男性以及20.1%女性認為環奈bb係「美人」,之不過,有78.8%男性以及79.9%女性認為環奈bb只不過係「可愛」,唔算係靚女。

唔知係咪因為環奈bb年紀仲細嘅關係,基本上愈年長嘅男性就愈覺得環奈bb唔靚,只係QQ,40歲以上嘅男士有成超過80%都覺得環奈bb係可愛Only,至於20歲左右嘅男士,就較多人認為環奈bb係個美人,佔成31.3%。

不過如果呢個調查放喺香港,可能更多人會要求要有維維呢個選項orz...
2018年好多名人都離世,令人感到非常惋惜,而就喺早幾日,澳洲都有位明星去世,佢就係明星袋鼠「Roger」。
gags
享年12歲 澳洲肌肉袋鼠Roger去世
12 Dec 2018
今次呢個「鱷魚懶人毯」保暖之餘,仲可以用嚟玩!
gags
齊來玩《我老婆日日都扮死》?吞食身體的「鱷魚懶人毯」
11 Dec 2018