{ SKIP }

POSTED ON 10 Jan 2018
即係如果你在紅隧口塞車塞了半小時,抬頭一望,嘩,森林嚟嘅?會否即時好放鬆?前面部泥頭車都變大笨象,見到車龍就好似去肯亞睇動物大遷徙?如果你覺得work,這個Harman於CES公開的MoodRoof,好適合你。到時泊室內都可以睇到漫天星空。
講真,現在新車的氣氛燈,開咗真係唔覺太有氣氛,不過如果可以令巨型天幕車頂變成這個QLED MoodRoof,再配合Moodscape娛樂套件,影像加上音樂,的確可以令人好放鬆,就算行車時,專心的駕駛者應該都可以輕輕感受到。將天幕變成大屏幕,如果可以播片或打機,都幾好玩。
終於現身!同埋YouTube終於整番好,有片睇。就是新車寶馬(BMW)X7,距離首次公佈正式投產都已經有4年之久。三行七座大型SUV,將會於下年3月開始交車,暫時汽油版看到有X7 xDrive40i以及X7 xDrive50i,分別車價$73,900 ...
autonews
【睇片】寶馬新X7好大個鼻 車價$73,900美元起
17 Oct 2018
這部GT-R,不只未能Street legal,在德國Nurburgring跑了幾圈之後,更加未能Track-legal,因為這部日產(Nissan)GT-R的排氣聲浪達134分貝,太嘈!
autonews
【睇片】太嘈!Nurburgring禁大改GT-R落場
16 Oct 2018