{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 21 Dec 2017
作為一個普通嘅男仔,最怕就係遇到冇常識嘅女仔:唔識路、「世界杯捧曼聯」、Android機=Samsung,呢啲聽到就真係令人想大巴大巴扯落去——除非,你有呢位「似鳥沙也加」咁靚啦,咁我就原諒你啦。

似鳥沙也加係近日日本網絡爆紅嘅一位美少女——有幾爆?到12月17日為止佢都係得四萬令Followers,但截止19日為止已經升到超過75000,升幅將近一倍!咁點解佢咁紅呢?就係因為佢為日本網站拍攝咗一輯於浴池內嘅性感寫真,眼大大嘅王道美少女模樣加上G Cup上圍就足以令佢成為網民新寵!

除咗靚之外,佢喺訪問中仲透露自己由高中輟學以黎,除咗出去打工之外一直都留喺屋企,所以佢從來冇去過唱K,仲唔知世上有支飲品叫「可爾必斯」(乳酸飲品,喺日本同台灣非常出名),可謂毫無生活常識。但唔緊要,佢嘅外在美完全可以掩蓋佢內在嘅不足!常識呢啲粗重功夫你交畀我得啦!嗱天台就有金魚嘅…

uw.sayaka on Instagram

kai-you.net

白雪里子(Shirayuki Riko),就咁睇呢個名,你或者會幻想到一個如雪一樣清純脫俗、不可沾染、令人產生距離感嘅高冷美女,而就咁睇呢位白雪里子個樣,你或者都會覺得佢幾適合呢個名,但如果你向下望一望佢個心口,就唔 ...
girls
假性清純 白雪里子
17 Oct 2018
喺香港嘅啦啦隊,大多都係拎住兩個啦啦球喺到揈揈下,唔算難睇但同時又唔算搶眼;但喺美國嘅高中以至大學,啦啦隊(雖然都係會持住兩個啦啦球)通常都係雲集成間學校嘅靚女,而又再加上外國啦啦隊有好多翻騰拋接嘅動作 ...
girls
甜美火辣啦啦隊員 Natalie Gibson
16 Oct 2018