{ SKIP }
文:MenClub Dio
POSTED ON 09 Jan 2018
如果你喜歡駕車,你會明白駕車其實不只是駕駛,由駕駛出發可以找尋更多樂趣。保時捷(Porsche)這個「Porsche Experience video series」剛剛出了第3集,旅遊Blogger Steve Booker駕著911 carrera 4S去到法國南部Monte Carlo Rally賽道,走山路遊鄉村,5日濃縮成幾分鐘,其實唔夠。
這個系列影片,由Steve Booker當主角,第一集去了芬蘭體驗冰面駕駛,駕著540hp的911 Turbo跣住玩。之後第二集就去到德國Porsche Leipzig落場兼參觀。來到最後一集,你會知道有甚麼比去法國旅行更爽更開心,就是揸波子去旅行呀!
終於現身!同埋YouTube終於整番好,有片睇。就是新車寶馬(BMW)X7,距離首次公佈正式投產都已經有4年之久。三行七座大型SUV,將會於下年3月開始交車,暫時汽油版看到有X7 xDrive40i以及X7 xDrive50i,分別車價$73,900 ...
autonews
【睇片】寶馬新X7好大個鼻 車價$73,900美元起
17 Oct 2018
這部GT-R,不只未能Street legal,在德國Nurburgring跑了幾圈之後,更加未能Track-legal,因為這部日產(Nissan)GT-R的排氣聲浪達134分貝,太嘈!
autonews
【睇片】太嘈!Nurburgring禁大改GT-R落場
16 Oct 2018