{ SKIP }
文:MenClub Kay Pang 圖:互聯網
POSTED ON 09 Jan 2018
如果連DHL都可以由速遞踩過界搞埋時裝,咁NBA跨界別就更加合理得多!呢半年積極「時裝化」嘅NBA,繼去年10月份同12月份先後與GIVENCHY前任創作總監Riccardo Tisci,以及LeVI’S合作後,2018年1月迎嚟第3個聯名,今次嘅合作對象係嚟自巴黎嘅「狐狸仔」MAISON KITSUNÉ!

日前透過官方IG平台曝光是次聯名嘅MAISON KITSUNÉ,由法籍音樂人Gildas Loaëc和日籍設計師黒木理也(Masaya Kuroki)共同主理,揉合咗日式剪裁同法式簡約,係個充滿Lifestyle風格嘅牌子,相信今次同NBA嘅聯乘企劃,亦將會以簡約風格「淡化」NBA既定嘅Sport形象,實在令人期待!
據悉是次聯名系列將會緊接粉調Air Max 180,登陸各大DOVER STREET MARKET門店。
style
【Nike聯名之外…】Melissa x CdG HOMME PLUS前衛膠鞋
24 Jan 2018
香港人一年去6次旅行已屬等閒事,還未計繁重出外工幹的事宜。當大家注重旅行的吃喝玩樂的時侯,卻忽略了旅行的最基本,一個外型與身分符合的旅行箱。美國品牌TUMI今季就在皇牌鋁合金19 Degree行李箱上發功,以加州著 ...
style
【加州度假風情】TUMI 19 Degree別注香檳金色2018登場
24 Jan 2018