{ SKIP }
文:MenClub Kay Pang 圖:互聯網
POSTED ON 08 Sep 2017
一直強調無糖、無卡路里卻能維持其口感嘅Coca-Cola Zero®,最近推出全新配方,為咗隆重其事,可口可樂®方面就再度邀請潮牌為新配方創作別注包裝,而今次合作嘅單位就係近年人氣甚高嘅AAPE BY A BATHING APE®(簡稱AAPE)。





是次聯乘AAPE延續Coca-Cola Zero®嘅黑紅配色概念,為其注入特製黑迷彩圖案,更印上搶眼嘅「AAPE NOW」口號。而除咗別注版包裝嘅Coca-Cola Zero®可樂之外,是次聯名更為大家帶嚟一系列別注單品,包括鏡面電子鐘、拉鍊萬用袋、防UV長傘及帆布Tote Bag等等,只要喺全線7-11及OK便利店購買別注版可樂就可以加錢換購。



男裝注重是從細節出發,尤其穿上一件簡單的外套時,需要的是各種配襯的方法,令造型顯得更有型。AT TWENTY今季就以「Research」為概念,將本季的時裝重點分成四大元素,令Daily Wear有更多源源不絕的變化。 1817 ...
style
【由Daily Wear出發】AT TWENTY 「Research」系列四大造型
21 Nov 2017
N-3B呢類極具保暖機能嘅軍褸同羽絨外套係基本嘢,系列仲有大玩紅、黃、橙及藍等鮮豔配色嘅Hoodie供大家作冬季配襯之單品。
style
【軍事機能風植入!】URSUS.IZZUE.BAPE 2017秋冬系列
21 Nov 2017