{ SKIP }
文:MenClub William
POSTED ON 29 Jan 2018

臨近年末,情人節同農曆新年打孖出現,你一係煩緊同女伴去邊食飯,一係就煩幫屋企辦一辦年貨。以我家為例,拜年親戚數目眾多,尤其是叔伯兄弟的小朋友,當然要買糖,咁啱Skittles 彩虹糖推出一款新口味新包裝,仲要可以限量換購一款Skittles麻雀,意外地啱用。

買糖是其次,其實我想換款「紅噹噹」的麻雀玩幾圈姐。

今個新年,Skittles彩虹糖首推五種全新口味,綠豆味(綠色)、蜜瓜味(黃色)、芋頭味(紫色)、荔枝味(粉紅色)和桔子味(橙色),以及五款印滿賀年祝福語的期間限定包裝,大玩食字,好似「幸福滿JOY」、「笑JOKE成世」等,送禮自用皆宜,不過我覺得新年流流,差一句「我真係恭喜你呀!」先夠應節。

不過是日重點就當然係買糖加錢換購的Skittles麻雀,除咗換上應節的紅色,麻將的「筒子」全部變成了彩虹糖,一筒個「S」仲大大個,意外帶點潮味。新年拎呢款麻雀出黎,可能利是都收大封D(誤)。

Skittles麻將換購詳情:

換購期:2018年2月1日至3月3日
換購方法:於指定商戶以單一收據購買任何彩虹糖或瑞士糖產品滿$288,憑有效電腦收據正本,即可於換購期內到指定禮品換領中心以換購價$288換購Skittles麻將一副。(Skittles麻將數量有限,先到先得,換完即止。)
換領中心地址:九龍尖沙咀西梳士巴利道3號星光行(中座)14樓1427室
辦公時間:星期一至星期六:上午11:30至下午7:30;星期日及公眾假期休息
推廣查詢及貨量查詢熱線:2276 8935

 

一條Link睇晒免麻煩

相信呢間餐廳應該比亞視仲要「永恒」...
gourmet
世上最古老的餐廳 開業長達293年?
21 Feb 2018
你以為華人社會新年無雞食好慘?KFC無雞食仲慘呀!
gourmet
上校好頭痕 英國肯德基新年無雞食
21 Feb 2018