{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 14 Feb 2018
俄羅斯靚女多就係人都知,但當所有人都係靚嘅時候,都仲有人可以靚得出類拔粹、能人所不能,咁就真真正正進入「女神」嘅境界!以下落黎就為大家介紹一位俄羅斯新晉女神,Dasha Taran!!

Dasha今年18歲,本身興趣係畫插畫,近年就開埋Youtube Channel教人化妝同畫圖。但單憑呢啲當然唔能夠解釋佢點解可以喺短短年幾內吸引到超過20萬IG Followers!Dasha最吸引之處就係佢嘅美貌!嫩白嘅皮膚、長長嘅眼睫毛、高挺嘅鼻樑同嬌柔欲滴嘅咀唇,拼湊出一張堪比幻想世界裏仙女公主嘅臉蛋,同時又少咗俄羅斯女仔常有嘅高冷感覺。難怪IG下充滿亞洲各國Fans嘅留言啦!

唔知有冇人同我一樣,見到Dasha嘅美貌後,就好想即刻學俄文去同佢做朋友呢?
taaarannn on Instagram
很多人的日常就是循規蹈矩,生活平淡,但一旦愛情來的時候,卻會變得很「癲」
girls
黃天頤 -《殺不死的愛情》
27 May 2018
包都包唔住!
girls
你確定要把她隔在牆外?墨西哥美女 Liz Alexa Martinez
26 May 2018