{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 08 Sep 2017
雞尾酒之所以好飲,係因為將唔同味道嘅酒混合埋一齊可以互補長短,變成獨特而可口嘅味道。除咗酒,有陣時人亦都會因為混合咗唔同特質而產生一種獨特的美,好似呢位目前係香港嘅巴西日本混血美女Amanda Gontijo咁,就係一個好例子啦!


Amanda出身於巴西戈亞斯洲,父母分別係巴西同日本人,所以佢既有巴西人嘅性感熱情、燦爛笑容,又有日本人嘅溫柔婉若、精緻玲瓏,混於一身就好似雞尾酒一樣,有一種不可言喻嘅和諧。身為一個模特兒嘅佢身材更加好到不得了,擁有高挑身材但又唔會過份纖瘦,應有嘅地方依然豐滿,應結實嘅部位亦都堅挺實淨。如果喺街見到佢真係望到被車撞呀!


所以大家要小心啲啦,因為佢目前真係長駐於香港,所以大家真係有可能喺條街到遇到佢!到時唔好話我唔提你要睇路呀!
amandagontijo on Instagram


原來係上年百大美女第16名!
girls
你認識今日生日的 Oktyabrina Maximova嗎?
18 Jun 2018
我發誓以後人望高處,下個男友一定要比上一個更有錢,你也是女人你該明白,出埠坐飛機怎麼可以坐經濟倉?的士這麼危險怎麼可以坐?
girls
王貽興 - 男友和炮友的分別
17 Jun 2018