{ SKIP }
文:MenClub Mean娜  圖:互聯網
POSTED ON 29 Aug 2017

成日都話夫妻間最緊要「有福同享有難同當」,講係咁講,但基於男女天生生理結構大不同,好多時男人見住老婆M到又好、生仔又好,痛到喊苦喊Fuck都只能夠得個望字,手足無措,真係好L無奈︰「阿老婆,我唔係唔想同你分擔,不過我冇子宮真係唔知M到/生仔有幾辛苦嘛……?」明嘅!此為不能也,非不為也!但而家有個Suggestion畀你,可以用另一種方法同老婆「共患難」喇!


話說墨西哥有個叫Huichol嘅部落,一直流傳一種「男人最痛」嘅習俗,就係當你老婆生B嘅時候,用另類方法等你知道生小朋友有幾痛……



下面呢張手繪圖就簡單易明地畫咗個習俗出嚟,當你老婆生緊小朋友時,老公就喺樓上一個類似閣樓嘅地方,兩邊蛋蛋都被繩綁住,然後老婆生仔時一痛!……就扯實條連住你蛋蛋嘅繩……而呢種習俗目的就係要伴侶一同分擔生產時嘅痛苦,係真真正正嘅「有難同當」呀!望完張圖就算冇蛋蛋都Feel到會有幾痛!


之不過……有冇人諗過萬一扯爛蛋蛋咁點算好?!

可能因為《銀魂》真人版電影同劇集收視都非常好,所以再一次帶起《銀魂》熱潮,於是決定10月1日深夜再開《銀魂》動畫「ポロリ篇」!
gags
《銀魂》日常強勢回歸!10月1日深夜放送!
21 Sep 2017
有趣還有趣,但有幾多巴打真係接受到條女由頭綠到落腳趾尾丫?
gags
異色肌辣妹x和服 宣揚全新可愛定義
20 Sep 2017