{ SKIP }
文:MenClub Dio
POSTED ON 11 Jan 2018
聽日東京改裝車展,咁喺英國Birmingham,啱啱都有呢個Autosport International show,TOYOTA GAZOO Racing就公佈咗2018年仕様Yaris WRC!
2017年FIA World Rally Championship(WRC)中有好表現,Yaris WRC贏過Rally Sweden、Rally Finland,亦為是賽季第4名車手Jari-Matti Latvala的戰車。今次2018年版,全車擾流升級,包括頭bumper、fender,提升車頭部份的下壓力,而且冷卻系統設計亦同樣有改進,以應付WRC在高溫地區的比賽。新車將會於1月25日至28日舉行的賽季首回合賽事Rallye Monte-Carlo中亮相。
香港地汽車並非必需品,出車總有幾個理由,有幾多車主其中一個理由係為了方便和寵物出去玩、睇醫生?相信絕對不少。Subaru早前亦做過調查,他們的客戶當中超過一半擁有寵物。既然目標客戶喺晒度,當然要拍寵物系列宣 ...
autonews
【睇片】Subaru狗狗出手賣車 NG片段最好笑
24 Jan 2018
早前我們也報道過,外國Ferrari Photo Page流出幾張聲稱是新車性能規格的畫面,當中提到法拉利(Ferrari)488將會有GTO型號,採用488 Challenge race car的V8引擎為基本,馬力超過700hp。剛剛還有更清晰的車頭部份相片 ...
autonews
【流出外觀圖】法拉利488 GTO車頭全相 日內瓦車展見?
24 Jan 2018