{ SKIP }

POSTED ON 11 Jan 2018
要買Porsche 911 GT3 Cup,44.99美元,梗係玩具啦,但都抵喎,今個月發售有這套Playmobil「Porsche 911 GT3 Cup」套裝,和之前推出的911 Targa 4S一樣,頭尾燈可以亮著,而且車頂更可以拆走,看到車內防滾架等設備。
套裝包兩個人仔,另外還有入pit要用的後備胎(兩款胎更有不同胎紋!)、工具、電腦等,也有頒獎台及獎盃。而911 GT3 Cup本身,則有Michelin貼紙、防滾架、滅火筒、發光錶板等。超多配件,44.99美元係咪抵先?
香港地汽車並非必需品,出車總有幾個理由,有幾多車主其中一個理由係為了方便和寵物出去玩、睇醫生?相信絕對不少。Subaru早前亦做過調查,他們的客戶當中超過一半擁有寵物。既然目標客戶喺晒度,當然要拍寵物系列宣 ...
autonews
【睇片】Subaru狗狗出手賣車 NG片段最好笑
24 Jan 2018
早前我們也報道過,外國Ferrari Photo Page流出幾張聲稱是新車性能規格的畫面,當中提到法拉利(Ferrari)488將會有GTO型號,採用488 Challenge race car的V8引擎為基本,馬力超過700hp。剛剛還有更清晰的車頭部份相片 ...
autonews
【流出外觀圖】法拉利488 GTO車頭全相 日內瓦車展見?
24 Jan 2018