{ SKIP }
文:MenClub Dio
POSTED ON 09 Jan 2018
如果你喜歡駕車,你會明白駕車其實不只是駕駛,由駕駛出發可以找尋更多樂趣。保時捷(Porsche)這個「Porsche Experience video series」剛剛出了第3集,旅遊Blogger Steve Booker駕著911 carrera 4S去到法國南部Monte Carlo Rally賽道,走山路遊鄉村,5日濃縮成幾分鐘,其實唔夠。
這個系列影片,由Steve Booker當主角,第一集去了芬蘭體驗冰面駕駛,駕著540hp的911 Turbo跣住玩。之後第二集就去到德國Porsche Leipzig落場兼參觀。來到最後一集,你會知道有甚麼比去法國旅行更爽更開心,就是揸波子去旅行呀!
美國加州嘅US Specialty Vehicles,有一部以Ford F450為基礎改裝的Rhino GX,長19呎,高7呎,闊8呎,重5噸,軍車外形,超粗獷超有型!不過最近USSV就推出一部Executive特別版,內裏分隔的後座只有兩座位,還有40吋大 ...
autonews
【鐵漢柔情】特別版美國特種部隊車 內在超豪40吋電視
21 Jan 2018
之前看了另一歐洲品牌,今次輪到福士Volkswagen,全球交車量又再創新高,623萬部!近一點貼地一點,香港及澳門呢,2017年有三個車款最好賣,好易估。
autonews
【福士成績表】2017年全球交車量創新高 香港最好賣邊3款?
20 Jan 2018